iSpace Sports weer in de prijzen!

20 maart 2017

Jury unaniem: iSpace Sports wint Innovatieprijs

Innovatieprijs

De winnaar van de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2017 is ‘iSpace Sports’! De jury maakte de winnaar op 9 maart bekend tijdens de Dag van de Sportaccommodaties in Houten. De Innovatieprijs Sportaccommodaties is dit jaar voor het eerst uitgereikt. Initiatiefnemers zijn BSNC, VSG en NOC*NSF en is bedoeld om nieuwe concepten in de sportsector stimuleren.

Juryrapport
Volgens de jury viel de inzending op door de slimme inzet van technologie en de gewaagde positieve beleving die het oneindige en flexibel gebruik van de vloer oproept. Daarnaast is de jury te spreken over de co-creatie die leidde tot het innovatieve concept.

Over de Innovatieprijs
De Innovatieprijs Sportaccommodaties is dit jaar voor het eerst uitgereikt. De prijs is een gezamenlijk initiatief van BSNC, VSG en NOC*NSF en is bedoeld om nieuwe concepten in de sportsector stimuleren. Ook willen de drie organisaties de focus versterken op innovaties bij het bedrijfsleven, opdrachtgevers én gebruikers. Er waren twaalf inzendingen voor de prijs. De adviescommissie maakte een eerste selectie met drie genomineerden: ‘iSpace Sports’, ‘ProNitro’ van DLF BV en ‘Skills Garden’ van Kragten. Het beoordelen van de inzendingen gebeurde aan de hand van de criteria in het reglement zoals originaliteit en creativiteit, de aanleiding voor de innovatie, praktische meerwaarde, promotie vakgebied en effectiviteit. En in hoeverre er sprake is van een concreet, gerealiseerd en duidelijk product, project of dienst.